Meril.cz

Sladké víno

Aby bylo víno možné označit jako sladké, musí obsahovat alespoň 45 gramů zbytkového cukru na litr. Tedy dost na to, aby rozdíl mezi polosuchým a sladkým vínem rozpoznal i nezkušený konzument. Sladká vína jsou zpravidla vyráběna z velmi sladkých, tj. dlouho uzrálých hroznů. I proto mezi nimi dominují přívlastková vína, včetně specialit v podobě slámového a ledového vína.

Nejprodávanější zboží v kategorii:

Ryzlink vlašský, ledové víno 2010, vinařství Volařík

Ryzlink vlašský, ledové víno 2010, vinařství Volařík

Cukernatost tohoto moku dosáhla 54 stupňů ČNM. Ve vůni lze objevit silné aroma gdoulí s kombinací an...

Ryzlink vlašský, ledové víno 2010, vinařství Volařík

Ryzlink vlašský, ledové víno 2010, vinařství Volařík

Cukernatost tohoto moku dosáhla 54 stupňů ČNM. Ve vůni lze objevit silné aroma gdoulí s kombinací an...

Ryzlink vlašský, ledové víno 2010, vinařství Volařík

Ryzlink vlašský, ledové víno 2010, vinařství Volařík

Cukernatost tohoto moku dosáhla 54 stupňů ČNM. Ve vůni lze objevit silné aroma gdoulí s kombinací an...

Feedback Newsletter
Zavřít

Buďte s námi v obraze

Chcete dostávat jedinečné nabídky? Dozvědět se nové věci o víně? A být v centru dění?

Registrujte se a sledujte novinky ze světa vína v Newsletteru.

Zavřít